Láthatósági mellény - tyúkoknak
2014. március 04. írta: Rosa Rugosa

Láthatósági mellény - tyúkoknak

Erre nemrégiben Zsuzsibuvar hívta fel a figyelmemet. Hmmm. Szerintem eléggé vicces, de lehet annak a tyúkomnak, aki különösen vonzódik a betonúthoz és járdához, sőt, a városias környezethez, neki talán tényleg segítene, nehogy elüsse valaki. A kóbor kutyákat nem hiszem, hogy távol tartja.:)

 A cucc az Omlet oldalán rendelhető, ha jól láttam mindössze 12 font, szerintem én inkább veszek ennyi pénzből egy another tyúkocskát...

A bejegyzés trackback címe:

https://tyukudvar.blog.hu/api/trackback/id/tr465843021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

johii 2014.03.05. 23:01:24

A tyúkok elvileg sötétben már otthon vannak. Ez biztos csak kacsa : ) és nem tyúkos dolog! johi

gyalog.galopp 2014.03.06. 17:06:42

nem tudom, miért nekem az a vicc, történek jut eszembe, mikor az amerikai, meg az orosz úrhajós beszélget.
Az amcsi buszkén mutatja a golyóstollát: látod, ezt több millió dollárért fejlesztették ki nekünk, ezzel az súlytalanság állapotában is lehet írni.
Az orosz mutatja a ceruzáját: látod, mi meg grafittal írunk...

Rosa Rugosa · http://tyukudvar.blog.hu/ 2014.03.10. 20:21:56

@gyalog.galopp: Igaz történet a vicced egyébként.:)@johii: Igazad van!
Bár a filmecske miután többször is megnéztem, inkább azt sugallja, hogy jobban észrevehetőek az úton kóricáló tyúkok a napszaktól függetlenül, ha fényvisszaverős cucc van rajtuk.:)
Viszont a rajzos reklám tényleg azt sugallja, hogy jajjj, a tyúkjaim szürkületben még kint kódorognak, ami nem túl valóságos.:)

johii 2014.03.10. 21:12:08

@Rosa Rugosa: Szerintem a tyúkok lecsipkedik magukról az efféléket. Egy törött lábú tyúkom, a lábáról a kötést állandóan letépegette. Egy másiknak tapasztalatlan koromban bekötöttem a kopasz nyakát, mert azt csípték véresre a többiek. Na a kötés olaj volt a tűzre, teljesen bevadultak tőle a többiek. (Végül szegény kopasz nyakú levesben végezte, mert annyira nem fogadták be a többiek.)
Szóval, ha valaki elit környezetben, a Rózsadombon, összkomfortos ólban élheti világát, oda dukál a szmoking.
A porfürdőzést és a tollászkodást pedig hagyjuk meg a falusi aprójószágoknak a komposztdombon!
johi

zsuzsi_buvar 2014.03.11. 10:29:08

@johii: ezen torom a fejem en is, h minek egy tyuknak az alvashoz melleny??? az enyemek szurkuletben bemennek, hajnalban ki, kozte meg szunya, nem koricalnak ejnek evadjan. Ez rosszlanyoknak valo melleny :)))

zsuzsi_buvar 2014.03.11. 10:31:44

@johii: itt lehet kapni egy lila szpret, egymas csipkedese ellen, asszem az ize rossz (nem kostoltam), de mukodik. Az utolso rokatamadas utan a kopasz/sebes feneket fujtuk be az egyik aldozatnak, egyik se nyult hozza.
A szine meg nagyon divatos lila volt, egeszen ujszeru az en tyukudvarom voros/barna/fekete szinvilagaban :)))
süti beállítások módosítása