Fura tyúkólak I. rész
2011. szeptember 02. írta: Rosa Rugosa

Fura tyúkólak I. rész

Ezt nem tudom kihagyni, rábukkantam pár érdekesebb darabra, illetve azok fotójára. Mindenki agyal, hogy megéri, vagy nem és tessék, vannak akiknek pénz nem számít, pár tyúkocskát úgy nevelgetnek, hogy bármelyik öleb megirigyelhetné. Még hogy nincs értéke a házi tojásnak… Ha nem lenne, ki akarna a patika tisztaságú hatalmas minimál kecó még hatalmasabb teraszára egy természetesen a ház, vagy lakás stílusát követő tyúkólat?

Nagyon dizájnos, nagyon tuti, a tyúkok is jól mutatnának benne, meg a szín szerint szétválogatott szemestakarmány is. Arról nem is beszélve, hogy ebben a felállásban a tyúk ára már nem számottevő... Bár biztosan lehet olyat is venni, aminek az ára versenyképes az óléval, illetve tökéletes lesz az összhang tyúk és tyúkól között.

Nálam csak egy dolog zavar be a képbe. Hogy illik egy ilyen környezetbe a tyúkszar? Márpedig a tyúkok nem válogatnak, szó szerint és képletesen leszarják, hova illik pottyantani, bárhol szarnak a maguk egyszerűségében, talán még észre sem veszik. De gondolom minimáléknál Gerda éjt nappallá téve vakszolja majd az ólat, nehogy porszem kerüljön a gépezetbe.

Kukurikúúú dizájn innen:  www.yankodesign.com

Ez talán tyúkól, kifutó és sütő is egyben?

Csirkék Menyországa néven fut, de azt hiszem ez átverés...

 

Mert jönnek már a "Baljós Árnyak"...

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tyukudvar.blog.hu/api/trackback/id/tr63182935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hunnybunny 2011.09.02. 14:54:20

Mikor anyukam falura koltozott volt egyszem tyukocskaja, mar nem tudom hogy kerult hozza, Irenke volt a neve. Mondjuk ilyen olat nem vett neki anyam, de arany elete volt. Azota is Pipismama neven fut anyukam. :D

Rosa Rugosa · http://tyukudvar.blog.hu/ 2011.09.15. 11:47:33

Nem az ól számít...:)
Nálunk is van egy kis japán tyúk, amit gyerekek hoztak, lehet a mamádhoz is "betévedt" egy pipi.:) Gondolom Petőfi anyukájának is valami ilyen extra tyúkja lehetett.:)
Bocs, hogy csak most válaszolok, de mostanáig még a tyúkudvarnál is vadregényesebb helyen tartózkodtam.
Se telefon, se net.:)

hunnybunny 2011.09.17. 10:38:29

@Rosa Rugosa: De jo! Irjal rola a masikon, azt is olvasom ;)
süti beállítások módosítása