Zökkenőmentes leválás - a mama kicsi fiacskája
2013. december 05. írta: Rosa Rugosa

Zökkenőmentes leválás - a mama kicsi fiacskája

Emlékeztek még rá?

japika.JPG

Persze kakas lett, mi más. A nagy vágás után Zománc ébredésében reménykedtem és amíg vártam és néztem és reménykedtem azt kellett látnom, hogy a mama kicsi fiacskája nem tétovázik, hanem megragadja a lehetőséget és kukorékol, üldöz és tűri a verést az öreg tyúkoktól, akiknek nem nagyon jön be a kis féltörpe nyikhaj közeledése.

Talán épp amiatt érzi magát otthonosabban a tyúkok között, mert eddig kisméretű anyjával rótta a hátsóudvart és nem nagyon piszkálták a kakasok sem.

Nem tudom, de csinos kis vörös kakas lett belőle anyuci szárnyai alatt.

P2170173.JPG

Csak nagyon kicsi, valahol félúton egy japi kakaska és egy átlag méretű között, nem biztos hogy ilyen szinten törpésítenem kéne az állományt. Messze még a jövő tavasz, addigra elválik ki marad, ki megy a fazékba.

P2170176.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://tyukudvar.blog.hu/api/trackback/id/tr495639816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása