Moderálási alapelveim
2013. február 22. írta: Rosa Rugosa

Moderálási alapelveim

Azt gondoltam én soha nem jutok el addig, hogy egy ilyenem is legyen a blogon, de megtörtént, az ember mindig kap valami újat az élettől.

Itt teljesen normális mederben folyik a beszélgetés, egyébként is a szólásszabadság híve vagyok.
Bárki megoszthatja, ha rábukkan egy hasznos dologra, nem zavar semmiféle link, ha arról nem süt messziről, hogy valaki csak azért regisztrált, hogy a saját pecsenyéjét sütögesse itt. Ha blogot írsz magadról, a hobbydról, a mindennapjaidról (és nem a kisrugógyár  üzletkötőjeként a kisrugógyár honlapja, webáruháza a neved mellett olvasható link), akkor tedd ki a neved mellé, hadd olvassunk téged is!

Egyszóval minden, ami tyúk, de aki csak ingyenreklámért téved ide pár hozzászólás erejéig, anélkül, hogy egy levelet írna mit szólok hozzá, ha több kommenten át élteti magát és termékét, azt egyszerűen kimoderálom.

Elméletben néha kétkedve, de támogatom a demokráciát, a gyakorlatban nehezen alkalmazom.


Éva

A bejegyzés trackback címe:

https://tyukudvar.blog.hu/api/trackback/id/tr925099426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsuzsi_buvar 2013.02.26. 13:44:31

ez a csipkedesgatlo csorgyurus volt? :)
süti beállítások módosítása