Farmos játék élőben
2011. április 01. írta: Rosa Rugosa

Farmos játék élőben

 Azt látom, manapság egyre jobban hódítanak a virtuális gazdálkodós játékok. Valahol vicces, de azért némi haszna is van. Így legalább az öntudatos városi pógárok is memorizálhatják, hogy miből folyik a tej, az az izé mit eszik, jelen esetben maradjunk a témánál, a tyúk kukoricát (nem csak kukoricát, de erről majd később), aztán szépen pottyant egy virtuális tojást (némely játékokban rögtön a tojástartóba, haha), amit jó péézééért eladhatsz a piacon.

Szerencsére nekem van kertem, nem a tizedik emeleten kell tyúkászkodnom, ezért gondoltam csináljunk már egy tyúkudvart. És lőn.Kaptak a tyúkok 20 négyzetméternyi területet, OSB - drótháló - hullámpala kombóból ólat és udvart. Aztán 22 hetesen beköltöztek. Húszan. A Villába. Na persze itt nem csak egy maradhat, de azért lesz kiválasztás. Ez a csapat lesz a teszter, rajtuk fogunk beletanulni a tyúktartás rejtelmeibe.

Íme, itt vannak ŐK.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tyukudvar.blog.hu/api/trackback/id/tr562790401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása