Űrállomás mellé űrhajót a tyúkoknak is!
2017. március 03. írta: Rosa Rugosa

Űrállomás mellé űrhajót a tyúkoknak is!


Nem tudom megállni, hogy figyelmen kívül hagyjam az új őrületet. Farkas Bertalan szülőfalujában space központ épül 3 milliárdból. Kötelességemnek érzem, hogy mint igaz magyar állampolgár én is hozzájáruljak a magam tudása szerint ehhez a grandiózus ötlethez. Javaslom, hogy minden környékbeli lakost kötelezzenek ehhez hasonló ólak építésére. Javaslom, hogy közbeszerzés keretében működjön a tyúkólépítés és és a kiírásban szerepeljen elvárásként a felcsúti állandó lakcím, az M.L. monogram illetve a gázszerelői végzettség.

Az ajánlott ólak:
ufo4.jpg

ufo.jpg

Természetesen én pártolom, hogy barátkozzunk számunkra idegen kultúrákkal, legyünk nyitottak a világra, helyezzük tyúkjainkat az űrkutatási program kereti közé.

ufo1.jpg

 Itt egy kiváló elképzelés

ufo6.jpg

Itt egy valós és könnyen otthon is elkészíthető terv, ha valaki kimaradna az állami mannából.
A képre kattintva részletes leírást találtok a kivitelezésről.

img_0194.JPG

 Ha emellett az ól mellett papírruhában tevékenykedtek, a szomszédok tuti rátok hívják az űrmigráns ellenes államtitkárság embereit. Csak óvatosan. (Ez tényleg egy tyúkól, az alábbi linkre kattintva a belső berendezését, kifutóját is megismerhetitek. UFO chicken coop projekt )

Ha megmaradnál a magyaros változatnál, ajánlom a boglya alakú tyúkólak tanulmányozását.

Akinek még tyúkja sincsen, az is próbáljon a közösség részévé válni, javaslom hideg téli estéken a Fiastyúk nézegetését. 440 fényév nem nagy idő. De egyébként meg ki akar annyit utazni, amikor innen is lehet látni. 

Ilyen szép

fiastyuk.jpg

De mi jobb esetben ennyit látunk belőle

fiastyuk1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tyukudvar.blog.hu/api/trackback/id/tr7312308799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vgabriel 2017.03.03. 09:18:16

A Fiastyúk most is látszik, kb. április végéig. Sötétedéstől a délnyugati égen. Könnyen felismerhető nyílthalmaz. Később már (áprilisban) egyre inkább a nyugati, északnyugati horizont közelében keresendő. Stellarium nevű ingyenesen letölthető planetárium program segít a megtalálásában.

Janossz 2017.03.03. 20:21:47

Akinek még tyúkja sincsen, az vessen magára! Tartson önvizsgálatot.
Nagyon klasszak ezek szállók.
süti beállítások módosítása