Tyúkok és nyulak - olvasói kérdés
2017. április 28. írta: Rosa Rugosa

Tyúkok és nyulak - olvasói kérdés

Kedves Éva!

nyuli.jpg
Véletlenül akadtunk rá a blogodra a férjemmel (pontosabban ő talált rá), mivel mi is az állattartás küszöbén állunk.
Van már egy kismama nyuszink, és két hét múlva érkeznek a csirkék. Viszont felmerült egy olyan probléma, hogy lehetnek-e egy légtérben a csirkék és a nyulak? Mert mi így szeretnénk tartani őket. A nyuszinak van ugyan lekerített helye, de szeretnénk majd őt is kiengedni az udvarra.
Ilyen témában dobta ki a net egy 2013-as írásodat, mikor csináltátok a tyúkudvart, és ott voltak együtt csirkék, kacsák, nyuszik. A kérdésem tulajdonképpen az lenne, hogy tényleg működik ez így? A tyúkok nem bántják a nyuszikat? A nyusziknak nem lesz bajuk a szárnyasok ürülékétől?
Biztos hogy fogunk még olvasgatni nálad, de ezt gyorsan meg akartam kérdezni :)
Válaszodat előre is köszönöm!
Üdv, L.

A bejegyzés trackback címe:

https://tyukudvar.blog.hu/api/trackback/id/tr7812458007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tejbe.rizs (törölt) 2017.05.04. 11:33:24

Én nem ajánlanám, egyik ismerősünknél például a nyúl folyamatosan kergeti a tyúkokat. A kakas egyszer már lerendezte, de ez sem tántorította el a baromfik további zaklatásától. (Igaz, hogy nekik hím nemű nyuszijuk van.)
süti beállítások módosítása