A tyúkok is oda vannak Szulejmánért
2017. április 01. írta: Rosa Rugosa

A tyúkok is oda vannak Szulejmánért

Szappanopera a tyúkólban. Egy kedves olvasó, Szilvi mutatja be nekünk sajátos udvartartását. Ez úton is köszönöm!

Szulejmán és háremhölgyei most vehették birtokukba ezt a csodálatos vintage stílusú tojóládát, az interkulturalitás jegyében. A tojóláda az eddigi tapasztalatok alapján -két nap, két tojás- jól vizsgázott.

Az alkotó így mutatja be a kedves kis tyúkhajlékot:

"A tyúkól ajtaja felfelé nyílik, és az ajtó kívül s belül dekupázs technikával van beborítva szalvétával. Kívülről romantikus rózsás, belülről meg tyúkos- tojásos szalvétával.  Bár a nagy lánykám felvilágosított, hogy "De Anya, a tyúkok nem látnak színeket"... azért szerintem nagyon guszta, nem baj ha ők nem látnak színeket, én látok színeket:)

Amúgy a dekupázs technika nagyon jól bírja az esőt is, már más esetben is kipróbáltam, és bár idővel fakul, azért elég sokáig látszik a minta."

image_1.jpg

image_2.jpg

image_3.jpg

image_4.jpg

image_5.jpg

Az uralkodó és háreme

image.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tyukudvar.blog.hu/api/trackback/id/tr312392893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr Eggs · http://farmprojekt.blogspot.com/ 2017.04.01. 09:28:27

Aranyos az is tetszik ahogy az utolsó képen kinéz a kecske
süti beállítások módosítása