A játék véget ért - SZAVAZZATOK!
2013. május 22. írta: Rosa Rugosa

A játék véget ért - SZAVAZZATOK!

"Az én tyúkólam" játék véget ért. Nagy örömmel töltött el, hogy ilyen sokan írtatok és megosztottátok velem és a blog olvasóival munkátok gyümölcsét. Mindegyik írás nagyon tanulságos és annyira más, hogy aki tyúkólépítésen töri a fejét és nem tudja, hogyan kéne, biztosan talál az írásaitok között olyat, amit éppen rá méreteztek! Nagy segítség ez tőletek a többi tyúktartó társnak! Köszönöm mindenkinek aki írt és szívem szerint mindenkit megajándékoznék. Én személyesen nem tudnék választani, mert mindegyikben más tetszik! Ígérem, ha véget ér a szavazás, könyörtelenül és őszintén, amellett teljes szubjektivitással megírom, melyik ólról mi a véleményem.

A szavazás az eredeti kiírás szerint folytatódik június 7-ig,

a Facebook like-ok számítanak.

Megpróbáltam egyéb szavazót a blogba illeszteni, de két gyors kísérlet után feladtam. Sajnos elég béna vagyok ebben és most nincs időm a gyakorlatozásra. Elnézést kérek mindenkitől, akit ez negatívan érint!

Június hetedikén 22 órakor lezárul a szavazás, másnap reggel kihirdetésre kerül a nyertes személye.

Még egyszer köszönöm mindenkinek, aki megtisztelt minket az írásával! Akinek még nem volt kész az ól, amit szívesen megmutatott volna másoknak, annak üzenem, semmi nem késő, a játék hamarosan folytatódik, kissé más formában, más nyereményekkel.

A bejegyzés trackback címe:

https://tyukudvar.blog.hu/api/trackback/id/tr995312381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

01001100au (törölt) · http://ittmindenilyen.blogspot.co.uk/ 2013.05.22. 16:19:47

Én sajnos nem szavazok mert mindegyiknagyon ügyes a maga módján. Az meg szintén nem jó ha mindent lájkolom mert úgyan ott vagyunk.
süti beállítások módosítása