ÍRJATOK!
2012. március 14. írta: Rosa Rugosa

ÍRJATOK!

Kedves Olvasók!

Az eddigi írásokhoz ékezett hozzászólásokból az derült ki számomra, hogy rengeteg érdekes történettel tudnátok előállni. Éppen ezért arra gondoltam, hogy aki kedvet érez hozzá, megoszthatná egy írását itt, a tyúkudvaron.

Írhatnátok bármiről, ami valamilyen formában kapcsolódik a tyúkhoz. Nem szeretnék senkit behatárolni, a témaválasztás teljesen szabad!

Ha nincs ötleted, akkor néhány irány, amin elindulhatsz és ami hirtelen az eszembe jutott: Mit gondolsz a vidéki életről? Hogyan kezdtél tyúktartásba? Mi a motiváció, ami miatt szeretnél tyúkot tartani, illetve ami miatt már tartasz? Hogy építettél tyúkólat? Mit művelnek az állataid? Melyik a kedvenced? Melyik viselkedik a legfurábban? Milyen tyúkot tartasz és miért? Esetleg van egy szuper tyúkólad, aminek mindenki a csodájára jár? Beleszülettél, vagy a lakótelepi 8. emeletet cserélted fel egy kertes házra? Stb...

De írhat a másik oldal is (már ha olvassa a tyúkos blogot...). Mitől utáltad meg egy életre a vidéki életet? Zavar a kakaskukorékolás? Nem bírod a trágyaszagot? Vagy egyszerűen csak jobban szereted távolról nézegetni az állatokat és vidék romantikáját pár napnál nem bírod tovább? A városi életformást semmi pénzért nem adnád fel?

Esetleg van egy jó tyúkos, tojásos recepted?

A téma végtelen, kérlek írjatok!

Hogy kicsit nagyobb legyen a késztetés, felajánlok némi kis ajándékot is azoknak, akik írásra adják a fejüket!

Az írásokat -és fotókat- a tyukudvarblog@gmail.com címre várom, március 20-ig. A szavazás, ahol eldönthetitek voksaitokkal, hogy melyik írás tetszett a legjobban, március 28-ig tart majd.

 

A legtöbb szavazatot begyűjtött írás jutalma "moleszt" művésznevű Fejér megyei mézeskalács készítő, a képeken látható sakktábla, valamint tyúk és kakas fűszeres finomsága lesz, ami Húsvétig biztosan megérkezik a nyerteshez!

Bár tudom, hogy nem helyes még a gyerekeket sem tárgyi nyereményekkel motiválni egy cselekvés megtételére, ti mégis csak felnőttek vagytok, akik ebben az elanyagiasodott világban éltek, de remélem nem csak a nyeremény lesz az, ami írásra sarkall benneteket.:)

ÍRJATOK! ÍRJATOK! ÍRJATOK!

A bejegyzés trackback címe:

https://tyukudvar.blog.hu/api/trackback/id/tr194133626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása