Tyúkok más szemmel - Kakasos lámpák
2012. február 04. írta: Rosa Rugosa

Tyúkok más szemmel - Kakasos lámpák

 A Tyúkok más szemmel sorozat mai témája a lámpa. Szeretem a lámpákat. Melegséget adnak az otthonunknak, amellett, hogy van egy praktikus tulajdonságuk is, aminek köszönhetően nem kell a télen már délután négykor a sötét lakásban kuksolnunk.

Most kakasos lámpákat kerestem, illetve találtam. Mert hogy eredetileg tyúkos lámpákat kerestem, de úgy látszik a művészek fantáziáját inkább a kakasok mozgatják meg, a tyúkok úgy láttam kevésbé. Pedig milyen furcsa, a hétköznapi életben a kakasok számára nem sok babér terem…
Akkor jöjjenek a kakasok, lámpa formájában, ígérem, a tyúkokról sem feledkezem meg, legközelebb ők lesznek a fény őrzői.
 
Legyen az első egy vadító rózsaszín ernyős, cicababa lámpa erősen rózsaszínbe hajló kakaskával:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Nem tudom a feng-shui szakértők mit gondolnak a kakasokról, de a kis vörös kakasok teljesítményét már Mick Jagger is megénekelte, ez alapján gondolom, hogy ideális fényforrása lehet a hálószobának…

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Most jöjjön egy támadásba lendült kakaska lámpássá alakított változata, a kűzdősportok kedvelőinek ideális lakberendezési tárgya.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ez pedig egy szép, terrakotta kakas, a vidéki stílus kedvelőinek bizonyára kedvence lesz. A lámpabúra is eléggé vadító, nem tudom eldönteni, tetszik-e, vagy sem, de látok némi praktikumot benne. Miután beszalmáztál az állatoknak, esetleg bedobtad nekik a szénát, vagy a lucernát, ha nem söprögetted rendesen le magad és mondjuk olyan bokor hajad van, mint nekem, amibe mindig ragad valami oda nem illő, akkor egy ilyen lámpa mellett olvasgatva pár lucernalevéllel a hajadban, vagy a pulcsidon, elmondhatod magadról, hogy a berendezési tárgyaidhoz „öltöztél”.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
Ez a fehér lámpa szerintem szinte minden stílusú lakásnak érdekes kiegészítője lehetne.
 

Korábbi posztok ebben a témában: TYÚKOK MÁS SZEMMEL

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tyukudvar.blog.hu/api/trackback/id/tr354020444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása